Om os

Kære kunder Nameste, Salaam,

Hjertelig velkommen til Østens Perle. Vi er et dansk/indisk popener driver en hyggelig forretning i Helsingør. Vi håndplukker alle vores varer i Indien og importerer dem selv.

 

Har du lyst til at give en anderledes og eksotisk gave eller blot komme og kigge og opleve” en anden verden” så kom til Østens Perle. Du skal være hjertelig velkommen.

 

Ideen med Østens Perle er, at vi bestræber os på at forene det æstetiske med det etiske og humane, så udover at tilbyde smukke, unikke håndlavede varer af fineste kvalitet er f.eks. vores ægte rene parfumeolier & essentielle olier lavet uden dyreforsøg, og vores tæpper og sengetæpper er med garanti ikke et resultat af børnearbejde. Meget af vores emballage består af genbrugspapir, pap og genbrugsplast. Vores plastikposer er miljøvenlige, lavet af nedbrydelig polyethylen, der ved forbrænding omdannes til vand (H2O) og kuldioxid (Co2). 

 

Hvis du har lyst til at se et større udvalg af vores varer og mærke på dem i virkeligheden, er du mere end velkommen til at besøge os i vores fysiske butik på Stjernegade 3, 3000 Helsingør. En god ide er at checke vores åbningstider inden du tager afsted.

 

I forretningen bestræber vi os på at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære med tid til en uforpligtende informativ snak om produkterne eller blot nysgerrige spørgsmål eller rejse råd om Indien. 

 

Åbningstider i vores fysiske butik er.

Se åbningstider klik her!

 

 maps.google.dk/maps

Besøge os på Facebook

https://www.facebook.com/Oestensperle.dk

 

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Indkøbskurv
tom
Til kassen Til kassen Til kassen Til kassen Til kassen
Manglende beløb for at opnå gratis forsendelse:
DKK 700,00
 
Ring eller mød os
i Helsingør
Tlf: 49251797 ring
man til fredag fra kl. 11-16.
 
Leveringstid på 2-3 dage
Returret: 14 dages fuld returret.
 
 
 
Køb gavekort her
Nu har du mulighed for at give et gavekort fra Østens Perle. Dette kan så benyttes på webshoppen eller i vores fysiske butik i Helsingør, som betalingsmiddel.