Duftlamper

Helse og velvære

En verden af dufte
Man siger at et spirituelt oplyst menneske oplever verden direkte igennem sine sanser og ikke igennem sindets tankefilter. Måske er en af trinene mod realiseringen af det fulde menneskelige potentiale gennem oplysning at forfine sine sanser? At svømme hen ved synet af en smuk blomst, at lytte til fuglesangen eller et smukt stykke musik, at sanse duftene omkring sig...
Forskellige kulturer i verden har prioriteret forskellige sanser over andre. I vores kultur bruger vi f.eks. synssansen mere end nogen af de andre sanser - men f.eks. i Frankrig har dufte en meget fremtrædende plads.

Helse og velvære gennem dufte
Duftsansen er så vigtig for os, at kroppen i høj grad gendanner den, hvis den bliver beskadiget (i modsætning til hørelsen og synssansen f.eks.). Og på dansk har vi de to ord 'lugte' og 'dufte' for om en duft/lugt er positiv eller negativ. Det har vi ikke i sproget for de andre sanser. I Frankrig er dufte og aromaterapi en del af den traditionelle medicin, og brugen af essinsielle dufte til behandling af fysiske og psykiske symptomer går helt tilbage til det gamle Grækenland.

 

Duftlamper
Duftlampe

Duftlampe

Ballet rød

AL131
DKK 185,00
Duftlampe

Duftlampe

Tempel Grøn

AL132
DKK 185,00
Duftlampe

Duftlampe

Triangel klar

AL133
DKK 185,00
Duftlampe

Duftlampe

Tempel blå

AL130
DKK 185,00
Parfumeolier 10 ml
NP10
DKK 99,00
Æteriske olier

Æteriske olier

Aromaterapi olier

ar1
DKK 49,00
Duftfrisker duftpinde

Duftfrisker duftpinde

Håndlavede glas flasker.

D5100
DKK 185,00

Indkøbskurv
tom
Til kassen Til kassen Til kassen Til kassen Til kassen
Manglende beløb for at opnå gratis forsendelse:
DKK 700,00
 
Ring eller mød os
i Helsingør
Tlf: 49251797 ring
man til fredag fra kl. 11-16.
 
Leveringstid på 2-3 dage
Returret: 14 dages fuld returret.
 
 
 
Køb gavekort her
Nu har du mulighed for at give et gavekort fra Østens Perle. Dette kan så benyttes på webshoppen eller i vores fysiske butik i Helsingør, som betalingsmiddel.